Trots! 12 februari Eduresult

Trots!

Persoonlijke noot.

 

Ondernemen is een jarenlange droom voor hem geweest die nu werkelijkheid is geworden. Na ruim 10 jaar als Technisch schrijver , Opleidingscoördinator en trainer in de verpakkingsindustrie met een uitstap als Manager Advies en Opleidingen is het besluit genomen om zelfstandige te worden.

In loondienst heeft hij zich altijd als ondernemer opgesteld waarbij als eindverantwoordelijke de besluiten nemen niet aan de orde was.

 

Hij komt uit een echt ondernemersgezin. Zijn moeder heeft een antiek winkel gehad en is bijzonder creatief (workshops en handvaardigheid lessen geven). De genen van zijn vaders kant gaan naar de metaalbewerking, scheepswerktuigbouwkunde en fijn-metaal bewerken.

 

Zijn jongste broer heeft een  succesvol Tandtechnisch laboratorium waar met hoge precisie en nauwkeurigheid tand- en brugwerk gemaakt word.  Zijn andere broer is ook een succesvol zelfstandig ondernemer in het hoogwaardig RVS las-, slijp- en montage werk. Hier worden op tienden van millimeter nauwkeurig RVS producten gemaakt.

 

Met het besluit om als zelfstandige verder te gaan is hier vanaf  december 2017 verandering in gebracht.

 

Met veel passie en gedrevenheid zal zijn, jaren lange werkervaring in de metaaltechniek, procesindustrie, installatie, bouw en technische dienstverlening, bij u ingezet worden.

Sebastiaan Doldersum

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *